Beoordelingen van Maenaam Thai Restaurant Amsterdam

Recente recensies van Maenaam Thai Restaurant Amsterdam

5 sterren na 50 reviews

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, ruime porties en vriendelijke mensen. De beste Thai van de stad, misschien van het land

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer lekker.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pad thai :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is heeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitmuntend! Zeer smaakvol en verfijnd, uitgebalanceerd en gemaakt met veel verse groenten! We waren echt verrast! Duurde iets te lang voordat we de maaltijd gelverd kregen, maar dat mamen we graag op de koop toe!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hands down best Thai in Amsterdam. We love Maenaam!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heerlijk.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik blijf regelmatig in Amsterdam overnachten vanwege mijn werk. Nu ben ik al een aantal weken achter elkaar eten gaan helen bij maenaam. Vriendelijke mensen en het eten is altijd super. Echt een aanrader

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb bij heel wat Thaise restaurants gegeten maar dit is echt de lekkerste!! :) en de mensen zijn ongelofelijk vriendelijk. Aanrader!! =)

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Lekker gegeten zoals altijd hier. Het eten zelf afgehaald en was na 45 minuten nog warm toen thuis was.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker Eten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, veel en op tijd en heet geleverd

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekendb eten

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia's en Thaise groene curry. Bestelling was niet helemaal goed doorgekomen maar kreeg een drankje om te.wachten en binnen 5min was het eten klaar. Dus top geregeld!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vismaaltijd was erg smakelijk en de maaltijd werd stipt op tijd thuis afgeleverd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend bestellen regelmatig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en bijzonder vers!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en uitstekend als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sowieso at ik er al af en toe, dus waarom niet bestellen. Net zo lekker en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Truly the best Thai in Amsterdam! Generous portions with well balanced flavours, especially the spicy green curry.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker! en vers en snel

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste groente curry ooit!!!! Heel blij. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1,5 uur. Dat vond ik erg lang wachten op mijn eten. Verder altijd erg tevreden

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Mooi op tijd!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer fantastisch!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Snelle bezorging

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd kwam een half uur te laat. Ik heb hierover gebeld en men zei dat de bezorger nog moest tanken. De bezorger zei dat dat niet waar was. De vis koek was helaas niet lekker, de rest wel. Als ik niet op de bezorgtijd aan kan bestel ik niet meer.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maenaam is mijn favoriete Thaise restaurant in Amsterdam. Ze maken heerlijk eten en hebben zeer attente en vriendelijke bediening. Absoluut een aanrader

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het beste Thaise restaurant van Amsterdam (en omgeving)! Waanzinnig smaakvolle gerechten bereidt met verse ingredienten, een geweldige bediening en een fijne prijs.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste curry’s

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei de vegetarisch gerechten waren niet erg spannend. Ik krijg het gevoel dat er weinig aandacht voor de vegetarische gerechten zijn. Dit kan veel beter

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Been ordering for 4 years already .. its always good!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en vriendelijke mensen. Kom hier al jaren